Contact


Ten Huyse Heyse
Heerdweg 47b
9800 Deinze

BTW 0726 784 673


Aardbeienautomaat: 24/24 & 7/7


 

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn, twijfel niet om ons te contacteren. Wij zullen u met heel veel plezier helpen! 

Uw persoonsgegevens worden door Hans Heyse – Heerdweg 47b, 9800 Vinkt verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen: hans.heyse5@telenet.be. Via dit mailadres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op deze pagina.