Bestelformulier


Krijg je zin in aardbeien? 

Twijfel dan niet om onze aardbeien te kopen in onze aardbeienautomaat of om grotere hoeveelheden te bestellen via dit bestelformulier. 

Na het verzenden van het bestelformulier zal je van ons een bevestiging krijgen van het afhaalmoment van je bestelling. 


Prijs:

De prijzen van aardbeien zijn dagprijzen


Betaling: 

Cash of via overschrijven naar BE22 0636 4520 6447


Wie kan er bestellen? 

Iedereen: particulieren, bakkers, ijssalons, retail, marktkramers, voor events, voor feestjes, ...


Bestelformulier Ten Huyse Heyse: 

Uw persoonsgegevens worden door Hans Heyse – Heerdweg 47b, 9800 Vinkt verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen: info@tenhuyseheyse.be. Via dit mailadres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op deze pagina.